Webáruházunkban olyan megoldásokat használunk, amelyekkel személyre szabottabb élményt tudunk nyújtani Neked - ehhez kérlek engedélyezd a cookie-k és más követőmegoldások használatát.

Viszlát, kártevők!

Ahogy beköszönt a tavasz és újra aktívvá válik a kertünk, gyakran szembesülünk azzal, hogy a rágcsálók és kártevők is megjelennek környezetünkben. Ezek az apró teremtmények nemcsak kárt okozhatnak növényeinkben, de akár háziállatainkra vagy saját egészségünkre is hatással lehetnek. Szerencsére a modern technológia segítségével könnyedén védekezhetünk ellenük, és elkerülhetjük a kellemetlen meglepetéseket.

Tartsd távol kertedtől a kártevőket!

Az egyik hatékony megoldás a kerti rágcsálók és kártevők ellen az elektromos egér- és patkányriasztók, melyek ultrahangos technológiát alkalmaznak, ami hatékonyan taszítja el a rágcsálókat anélkül, hogy környezetünkre káros anyagokat bocsátanának ki. 

Elektromos egér- és patkányriasztó

Ha valami hagyományosabb módszert keresünk, akkor érdemes megfontolni a mechanikus patkány- és egérfogókat, melyek a kerti kártevők elleni védekezés egy klasszikus módját kínálják.

Mechanikus patkányfogó

Amennyiben a kertünk mellett más területeket is szeretnénk védeni, érdemes figyelmünket fordítani az elektromos szúnyog-, nyest-, vakond-, kutya- és macskariasztókra is.

Vakondriasztó karó

Segítünk védelmezni környezeted a kerti kártevőktől! Válogass kínálatunkból, és élvezd a gondatlan kerted!