Webáruházunkban olyan megoldásokat használunk, amelyekkel személyre szabottabb élményt tudunk nyújtani Neked - ehhez kérlek engedélyezd a cookie-k és más követőmegoldások használatát.

Visszáru szabályzat

Amennyiben téves darabszámban, vagy nem Önnek megfelelő terméket rendelt, az alábbiak szerint lehetősége van a termék visszáruzására. A visszavételi lehetőség kizárólag olyan, nem élelmiszer jellegű, vagy nem higiéniai okok miatt nem visszavehető, bontatlan, tovább értékesítésre alkalmas termékre vonatkozik, amelyet nem egyedi rendelésre szállítottunk.

A szabályzat nem az elállási jogot gyakorolni kívánó fogyasztókra és a vállalkozásokra vonatkozik!

A termék(ek) szaküzletünkbe történő visszajuttatásának költsége a vásárlót terheli. A visszavételezés egyedi elbírálás alapján, az alábbi újra készletezési költség levonása mellett történik:

  • a kézhezvételtől számított 2 napon belüli jelzés esetén - 15%
  • a kézhezvételtől számított 2 napon túli, de 30 napon belüli jelzés esetén - 20%
  • a kézhezvételtől számított 30 napon túl terméket csak egyedi feltételekkel veszünk vissza

A felsoroltak az alábbi feltételek teljesülése esetén érvényesek:

  • az áru kézhezvételét követően írásban közli megrendelése sorszámát, a visszaküldeni kívánt tételek cikkszámát, darabszámát
  • amennyiben a cégünknél megbízott RMA ügyintéző pozitívan bírálja el az igényt, a termékeket a visszajelzést követő 2 munkanapon belül visszajuttatja telephelyünkre (3400 Mezőkövesd, Diófa út 1.)
  • a termékek bontatlan állapotban, sértetlen, gyári csomagolásban a megadott időn belül visszaérkeznek cégünkhöz

A termék raktárunkba érkezését követően, a fenti feltételeknek megfelelő cikkek jóváírása, és a jóváíró számla végösszegének átutalása a vásárló által megadott bankszámlára 3 munkanapon belül megtörténik.